Nyt galleri og atelier
Jan
1
to Dec 31

Nyt galleri og atelier

Jeg har fået nyt galleri og atelier i vores nye bolig i Valby.

Så har du lyst til at komme og kigge på mine malerier, som er nye og endnu ikke er på hjemmesiden, så er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon: 20 63 84 25.

View Event →
Udstilling i mit nye sommergalleri i Rørvig
Jun
6
to Jul 18

Udstilling i mit nye sommergalleri i Rørvig

I juni og juli måned vil jeg åbne mit lille nye sommergalleri i Rørvig, hvor mine malerier vil være udstillet, og hvor alle er velkomne til et kig (måske et køb), en kop kaffe og en snak.

Der vil blive sat et skilt ud på gaden, når galleriet er åbent, og ellers kan et besøg sagtens aftales ved at ringe til mig på 20 63 84 25.

Adressen er Toldbodvej 70, 4581 Rørvig

View Event →
Udstilling sammen med Michael Kirkegård på Havarthigården
Jun
3
to Jun 5

Udstilling sammen med Michael Kirkegård på Havarthigården

Fra 3. – 5. juni 2016 udstiller jeg mine malerier i et samarbejde med den danske kunstner Michael Kirkegård, der har skabt 3 skulpturer, der hver især illustrerer den sidste sætning i min mand, Jussi Adler Olsens 3 første ”stand-alone” bøger: Alfabethuset, Og hun takkede Guderne samt Washington Dekretet.

Der vil løbende blive udarbejdet materiale og skrevet mere på hjemmesiden frem til udstillingen løber af stablen.

 

Åbningstider:

3. juni 10:00 - 17:00

4. juni 10:00 - 17:00

5. juni 10:00 - 14:00

View Event →
Udstilling i Kirkehavegård
Mar
10
to Mar 11

Udstilling i Kirkehavegård

Jeg har været så heldig at få lov til at låne en sal i vores kulturcenter i Allerød til ophængning af mine malerier den 10. og 11. marts. 

Rigtig mange af jer har sagt, at I gerne ville komme, hvis jeg lavede en form for udstilling, og det kan man jo godt sige, at dette er - men kun for familie og venner.

Så I er mere end velkomne, og jeg vil blive glad, hvis I har lyst til at komme forbi tirsdag eller onsdag efter kl. 13. Jeg vil så byde på lidt småhapser og et lille glas.

View Event →